06-27092640 info@fivasupport.nl

Over mij

Hallo, ik ben Fabiënne en ik ben een creatieve Virtueel Assistent met een passie voor honden. Ik ben altijd vrolijk, positief en gezellig ingesteld. Ik ben geboren in 1983 in het mooie Westland en voor de liefde verhuisd naar Kudelstaart. Ik woon hier samen met mijn vriend Dave, twee cadeau-pubers, een hond en twee katten.

Ik werk vanuit mijn thuiskantoor met garden-view. Hier geniet ik van de zon en ons weidse uitzicht terwijl ik werk. Ik kan me geen betere werkplek voorstellen!

Een aantal jaar geleden besloot ik voor mezelf te beginnen, maar ik wist niet precies wat ik wilde doen. Ik vind namelijk veel dingen leuk! Maar toen kwam het beroep van Virtueel Assistent op mijn pad en wist ik dat dit was waar ik blij van werd. Ik kan nu mensen helpen met werkzaamheden die ik leuk vind en waar ik energie van krijg! Zo ben ik eigenaar geworden van Fiva Support. Fiva Support richt zich voornamelijk op webdesign, want dat is waar ik me al vanaf mn tienertijd mee bezig houd en mijn passie ligt!

Ik heb een HBO-studie Management Toerisme gevolgd en heb jarenlang in het toerisme gewerkt bij grote touroperators. Daarna ben ik in het administratievak gerold en heb ik me verdiept in zowel de financiële administratie als salarisadministraties. Ook heb ik 17 jaar lesgegeven bij onze eigen hondenschool en de website hiervoor bijgehouden.

Tijdens mijn studie heb ik veel cursussen en workshops gevolgd voor foto- en videobewerking en het maken van websites, waar mijn passie ligt. Als Webdesigner kan ik deze vaardigheden goed gebruiken. Ik ben enthousiast om anderen te helpen en met mijn passie voor honden kan ik ook in die sector ondersteuning bieden.

Wil jij weten hoe ik jou kan helpen? Kijk dan eens bij mijn diensten die ik aanbied.

 

woordwolk Wbdesign

Leuke weetjes over mij:

Weetjes Fabienne

Veelzijdig he?

Maar als je NOG meer wilt weten, neem dan contact met me op!

Fabiënne

Kudelstaart

<KvK-nummer>
<BTW-nummer>

Algemeen

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring

Neem contact op

06-2709260

info@fivasupport.nl

Fiva Support